Info lidmaatschap

Twee keer per maand komen wij als fotoclub bij elkaar in Verenigingsgebouw De Egelantier, Egelantierstraat 107, 5925 AV in Blerick. Dit gebeurt op elke eerste en derde dinsdag van de maand. De avond begint om 20:00 uur en eindigt ca. 22:30 uur.

De eerste clubavond van de maand staat in het teken van een fotobespreking. De leden brengen een digitale of afgedrukte foto mee. Deze foto’s worden dan besproken. Daaruit wordt de foto van de maand gekozen.

De tweede clubavond van de maand staat in het teken van diverse activiteiten. Denk hierbij aan thema-avonden, fotovragen, lezingen door leden en/of derden en er wordt dieper ingegaan op techniek achter de foto.

In het voor- en najaar organiseren wij een gezamenlijke fotografiedag. Binnen onze fotoclub bestaat een aantal subgroepen. (b.v. natuur, straat, seriefotografie)

Het is mogelijk de club een avond te bezoeken om de sfeer te proeven. Mocht je daarna interesse hebben om lid te worden, dan kan dat na een introductieperiode van drie maanden.

Nieuwe leden kunnen gebruik maken van een clubmentor. De mentor kan je indien hier behoefte aan is, begeleiden en/of vragen beantwoorden op het gebied van fotografie.

Voor de introductieperiode van 3 maanden vragen wij een bedrag van € 15,00. Het lidmaatschap bedraagt € 90,00 per jaar, incl. lidmaatschap van de Nederlandse Fotobond. Voor meer info over de Fotobond, zie www.fotobond.nl en www.fotobondlimburg.nl.