Over AFV Blerick

AFV Blerick is een vereniging voor amateurfotografen. De vereniging komt op de eerste en derde dinsdagavond bij elkaar in  buurthuis de Egelantier in Blerick. De eerste dinsdagavond worden foto’s van elkaar besproken en indien nodig van opbouwende kritiek voorzien. Iedere fotobespreekavond wordt de foto van de maand gekozen. De derde dinsdagavond is voor meerdere doeleinden bedoeld denk hierbij aan fotobespreking door een kunstenaar, technische avonden, themafotografie of samen fotograferen binnen of buiten.

Binnen de club zijn verder nog een portretgroep en een natuurgroep die naast de reguliere clubavonden ook nog avonden bij elkaar komen, samen uitstapjes maken of samen projecten doen.

Verder worden ieder jaar twee foto’s van het jaar gekozen één voor meeste creativiteit, de Wim Rouleaux-prijs, en een voor de beste techniek, de Peter Verhagen-prijs.

Naast de fotografie staat gezelligheid hoog in het vaandel geschreven bij AFV Blerick daarom wordt ook twee keer per jaar een uitstapje georganiseerd.

Spreekt dit alles je aan en wil je vrijblijvend eens komen kijken, neem dan contact op met de secretaris via het contactformulier.